Wat is nu het verschil?

 

Wat is nu het verschil tussen alle initiatieven waarmee de Arteveldehogeschool ondernemende studenten ondersteunt?

Idea Factory

Idea Factory

 

Idea Factory Arteveldehogeschool is er voor iedereen die een idee wil realiseren, in welke vorm dan ook.

Praat je wel eens met vrienden over dat éne idee waar je al een tijdje mee rondloopt? Jullie lachen, fantaseren, bedenken nog meer goede voorstellen erbovenop! En dan valt jouw droom stil in ‘goh, dat zou eens wat zijn’… en bestel je gewoon nog een drankje. Hou je idee niet stil. Praat erover en realiseer het! Want studeren en ideeën realiseren kan! Wie weet pronk je binnenkort met je eigen zaak. Of krijgt je idee op een andere manier een ideale invulling.

Idea Factory zoekt eerst samen met jou naar het unieke en innovatieve karakter van jouw idee of bestaande onderneming en helpt je die te versterken. Staat jouw eerste business plan op poten, maar wil je nog niet het volledige ondernemersrisico op jou nemen? Dan brengen we jou in contact met ARTEpreneur! Kom luisteren en maak je droom waar!

Ghentrepreneur

Student Ghentrepreneur

 

Welkom bij Gentrepreneur, wij zijn hét lanceerplatform en eerste aanspreekpunt voor ondernemende jongeren en studenten in Gent.

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en heb je vragen, dromen of ideeën over ondernemen dan helpen wij je met coaching, expertise, een netwerk, workshops en een inspirerende werkplek, kortom alles wat je nodig hebt om te ondernemen (of als je gewoon nieuwsgierig bent). 

Gentrepreneur is een initiatief van Startersfabriek VZW, Stad Gent, Idea Factory (Arteveldehogeschool), Durf Ondernemen (UGent), Centrum voor Ondernemen (HoGent) & jeugdhuis Minus One VZW. Het is een gesubsidieerd project met steun van EFRO, het Agentschap voor Innoveren & Ondernemen en de Provincie Oost-Vlaanderen.

ARTEpreneur

ARTEpreneur

 

Studentencoöperatie voor wie zijn idee effectief wil omzetten in een onderneming. ARTEpreneur zorgt voor begeleiding op maat en neemt het ondernemersrisico op zich. Door te werken onder het gezamenlijke ondernemingsnummer van de coöperatie behoudt de student onder andere het recht op kindergeld studiebeurs en invaliditeitsuitkering en blijft fiscaal ten laste van de ouders.

Ook goesting om te ondernemen?

CONTACT